EllosDK
Kurv

Teknisk information

Kryptering

Ved køb med kort i vores netbutik, beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funktion, som gør at al information, der sendes mellem køber og sælger, krypteres. Det betyder, at informationen går gennem en sikker forbindelse og at dine kortoplysninger ikke kan læses af uvedkommende. Vi samarbejder med DIBS Payment Services AB (www.dibs.se), som via en stærkt krypteret forbindelse til din bank kontrollerer, at kortet er gyldigt til køb. Vores betalingsformidlere behandler din kortinformation på korrekt vis i overensstemmelse med den internationale sikkerhedsstandard PCI DSS. Når du betaler med kort, forbeholder vi os retten til at gennemføre personkontrol.

Links

På ellos.dk er der links til andre hjemmesider. Vi linker kun til hjemmesider, vi mener kan indeholde interessant information, men vi kan ikke tage ansvar for indholdet på disse hjemmesider.

Produktbilleder

De farver, der vises på ellos.dk, kan afvige noget fra virkeligheden, da farverne er afhængige af indstillingerne i din computer, mobil eller tablet.

Browser

Vi anbefaler at du bruger den seneste version af Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer 9+. Hvis du bruger ældre versioner eller andre browsere, kan ellos.dk fungere dårligere.

Ansøg om lån »
Mere info »