Kurv
BY ELLOS
Fra blogger til vlogger
Vi er vilde med dem og deres skarpe blik for styling og stil. Nu kan du sammen med ellos.dk lære nogle af Danmarks mest populære bloggere at kende på en helt ny måde, når vi følger dem i arbejdet med at lancere deres YouTube-kanaler.

For hvad kræver det at blive YouTubes nye store danske lifestyle-ikon? Har vores bloggerdarlings skærmtække? Bliver én af dem, den nye stjerne på YouTube? Det er din stemme, der afgør det!

Du kan følge deres rejse og udvikling direkte her på ellos.dk i talentprogrammet:
Fra blogger til vlogger.
Den heldige vinder af ‘Fra blogger til vlogger’ kampagnen er:
Sophia Roe

Christina Dueholm

Christina Dueholm – aka. Passions for Fashion – er en af Nordens mest populære modebloggere. Christina indfanger sine følgere med sine smukke billeder fra sin ekstraordinære hverdag, som er fuld af mode, skønhed og humor.

Sophia Roe

Sophia er en af den danske modebranches største nye darlings. Hun er en muse for mange upcoming designere og kendt for sin både rå og chikke personlige stil. Hendes mange fans følger hendes færd til både modeshows og inspirerende interiør-tips.

Marie Hindkær

Marie har med sin enkle, skandinaviske stil og blonde lokker taget verden med storm. Hendes unikke blik for stil og skønhed har givet hende en stor og loyal følgerskare, som dagligt følger Maries glamourøse liv, som både mor og modeikon.

Maria Jernov

Maria er en lysende stjerne på den danske og internationale modescene, og gang på gang featured på Style.com, og i Harpers Bazaar og Vogue.com. Hendes populære modeblog fejrer fashion, og hendes mange fans elsker hendes smukke looks og at være med hende front-row hos de store modeshows.
Afsnit 4 - Lookbook
Afsnit 3 - Roomtour
Afsnit 2 - Beauty tutorial
Afsnit 1 - Mød de fire fantastiske piger
Ansøg om lån »
Mere info »