EllosDK
Kurv
Velkommen til

Ellos Privatlån

Resurs Bank

Resurs Bank er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker og beskæftiger i dag omkring 750 medarbejdere i Norden. Hovedkontoret ligger i Sverige og har desuden filialer både i Danmark, Norge og Finland. Kerneforretningen er rettet mod samarbejdspartnere i detailhandelen og et voksende antal privatkunder, som tilbydes tilpassede finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikringsprodukter.

Resurs Bank har siden starten af 1977 udviklet salgsfremmende betalingsløsninger til både detail- og e-handel, og er i dag markedsledende på det svenske marked. I Norden er der omkring 1.200 tilknyttede kæder og 35.000 butikker, som samarbejder med Resurs Bank. Dermed er der opbygget en solid kundebase på over 5 millioner privatkunder i Norden.

Resurs Bank købte den 1. april 2014 det danske finansieringsselskab Dan-Aktiv A/S, og udvidede dermed kraftigt sin tilstedeværelse på det danske marked.

Den 29. april 2016 blev Resurs koncernen børsnoteret på Nasdaq Stockholm, som Resurs Holding AB. Resurs koncernen består i dag af Resurs Bank og Solid Forsikringer.

Ansøg om lån »
Mere info »