Oral B El-tandbørste iO6 Pink Sand GC

1 799 DKK

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Tandpleje fra Oral B

Teknologiske fremskridt i verdensklasse for den mest grundige, skånsomme og støjsvage tandbørstning, du nogensinde har oplevet. Når du går fra manuel tandbørstning til at bruge en el-tandbørste, så bliver tandbørstningen givetvis opgraderet. Men når du tager skridtet fra en almindelig el-tandbørste til iO, så får du en helt ekstraordinær oplevelse, som lyder, føles og ser ud på en helt ny måde.

- Oral-B's bedste tandbørstning nogensinde med revolutionerende iO-teknologi for en professionelt ren følelse og en skånsom tandbørstningsoplevelse.
- Kombinerer det unikke, runde børstehoved fra Oral-B med skånsomme mikrovibrationer for en ren og frisk følelse og 100% friskere tandkød inden for en uge.
- Et interaktivt display som viser vigtig information som børstningstilstand og påmindelse om udskiftning af børstehovedet samt hilser på dig ved start og smiler til dig, når du har gjort et godt stykke arbejde.
- Kunstig intelligens registrerer din tandbørstningsstil og guider dig så du når omkring alle tænder og ikke glemmer nogen.
- 5 smarte indstillinger for at gøre tandbørstningen mere personlig: Daglig rengøring, Blød, Tandkødspleje, Intensiv rengøring og Hvidgørende.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1666301

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse