Spil fra Nintendo

Oplev Mario Party som aldrig før når alle gør deres runder samtidig!
Følg med dine venner fra Svamperiget i et partyspil for op til fire spillere samtidig. Flyt din Toad som du vil på banerne og find allierede som du kan rekruttere. I Mario Party Star Rush er du ikke bundet til nogen speciel rækkefølge, alle kaster terning, planlægger og flytter sine karakterer samtidig. Saml dine venner fra den rigtige verden og konkurrer mod dem eller samarbejd med dem for at besejre banernes bosser.
I det helt nye spil-mode Toad Scramble kaster alle deres terninger samtidig og bevæger sig frit på et åbent kort. Det betyder at spilrundene kan spilles meget hurtigere end i tidligere Mario Party-spil. Ingen lang ventetid på modspillerne og mere tid til taktisk tænkning.
I spil-mode Coinathlon er det ren dygtighed der gælder. Ingen terninger, kun et stort antal mini-spil i hurtig rækkefølge. Det gælder om at samle mønter og gå først i mål . I spil-mode Balloon Bash skal du knalde balloner, spille mini-spil og besejre bosser. Du kan også samle mønter som du kan bytte til stjerner. Flest stjerner giver gevinst!

Release 2016-10-07
Eventyr. 7+

Varenummer: 1016662

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.