Leveret på 6-8 hverdage
Filetknive fra Miyabi
Med sin lange og spidse form er SUJIHIKI velegnet til at skære kød og fisk, og har et ergonomisk udformet skaft, som letter arbejdet. Den er også let at vaske op. Træskaftet gør, at kniven ligger behageligt i hånden og sikrer, at du kan skære i alle positioner. Knivbladene er af mikrokarbid pulverstål MC63 og er indlejret i to stållag. Den specialudviklede fremgangsmåde, herunder ishærdning ved -196 °C, giver knivene i serien MIYABI 6MCT en ekstrem hårdhed. Det 24 cm lange knivblad har en autentisk japansk bladprofil, hvilket understreges af den hamrede smedning. Hertil kommer den håndlavede, dobbeltsidede Honbazuke-slibning, som giver en hårdhed på ca. 63 Rockwell. Det svanehalsformede, let buede skaft er fremstillet i coccobolo-pakkatræ. Træet er traditionelt udformet og tilpasser sig til brugerens hånd. Hertil kommer en individuel vægttilpasning i skaftet, så du kan skære med alle forskellige skæreteknikker uden at blive træt i hånden. Med SUJIHIKI fra Miyabi får du en robust, fleksibel og slidstærk kniv, som vil være i brug ofte.
- Længde/dybde: 43 cm
- Højde: 4 cm
- Bredde: 8 cm
Varenummer: 1721459-01-0
Match med
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.