Melitta Aroma Elegance De Luxe

1 499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Kaffemaskiner fra Melitta

Et nyt niveau på smagsoplevelsen

Melitta® AromaElegance® DeLuxe med sine innovative funktioner og brugervenlighed giver dig en brygkaffeoplevelse i højeste kvalitet. Takket være den praktiske timerfunktion kan du vågne op til duften af friskbrygget kaffe. Aroma Premium-teknologien giver dig fremragende brygget kaffe takket være den specielle opvarmningsteknologi.

10/15 kobber, Melitta® kaffefilter 1x4
1850 Watt, Automatisk sluk
- Aroma Premium-teknologi
Aroma Control®, optimal smag også til små mængder kaffe
Display med timerfunktion
Programmerbar varmeplade
Funktion til justering efter vandets hårdhed
Afkalkningsdisplay
Afkalkningsprogram
Aftageligt svingfilter der kan stå af sig selv
Aftagelig vandbeholder
VDE-sikkerhedstestet

Praktisk timerfunktion
Timerfunktionen med LED-display giver dig forførende god kaffe, når du ønsker det. Programmer et tidspunkt, hvor du vil have din kaffemaskine til at starte, og tillad dig selv vågne op til duften af friskbrygget kaffe. Apparatet tænder automatisk på det indstillede tidspunkt.

3-i-1 afkalkningsbeskyttelse
Kun hvis du regelmæssigt afkalker din kaffemaskine, fungerer den garanteret perfekt. Så Melitta® AromaElegance® giver dig 3-i-1-beskyttelse mod kalkaflejringer med programmerbar vandhårdhed, et forkalkningsdisplay og et praktisk afkalkningsprogram.

Aroma Control: Fyldig smag også ved små mængder kaffe
Med den nye AromaElegance® får du altid velsmagende kaffe, uanset om du brygger et par kopper eller en hel kande. Tryk på "Aroma Control"-knappen, og nyd hver eneste velsmagende kop.

Aroma Premium-teknologien: For en optimal kaffeoplevelse
Førsteklasses filterkaffe fra Melitta® med Aroma Premium-teknologi. Takket være en særlig varme- og bryggeteknologi med en effekt på
1850 watt kommer kaffesmagene ordentligt ud på samtidigt med at bryggetiden forkortes.

Aftagelig vandbeholder
Det har aldrig været nemmere at flyde og tømme vandtanken. Den transparente vandtank på AromaElegance® har et nedsænket håndtag, så den er nem at fjerne fra maskinen. De letlæselige kopmarkeringer gør det legende
let at påfylde den rette mængde.

Aftageligt svingfilter der kan stå af sig selv
Filterholderen på AromaElegance® kan nemt tages af og stilles på dit køkkenbord. Den gør den nemt at lægge filtret og den malede kaffe i. Ligesom kanden kan det aftagelige svingfilter vaskes i opvaskemaskine.

Brugervenlig varmholdningsfunktion (20, 40 eller 60 minutter)
Indstil varmholdningstiden efter dit behov på 20, 40 eller 60 minutter. Kaffemaskinen slukker automatisk efter den indstillede tid. Dette sparer energi og forhindrer tab af smag.


5 års producentgaranti
Melitta® står for kaffenydelse og kvalitet. Derfor giver vi dig sammen med AromaElegance® en producentgaranti, som gælder i 5 år.

Auto-Off-funktion - kaffenydelse i ro og mag
Glemte du at slukke kaffemaskinen? Intet problem! en forprogrammerede Auto-Off-funktion slukker kaffemaskinen efter 40 minutter, hvilket gør den energivenlig og økonomisk.

Varenummer: 1624568

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere