Lindberg Vinterflyverdragt Camo

1 039 DKK 1 299 DKK -20% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Green

Flyverdragter fra Lindberg

Vinterflyverdragt Camo fra Lindberg er en varmt vatteret, vandtæt flyverdragt som er foret i blød fleece i ryggen og benene ned til knæet. Vævet, quiltet for i øvrige dele. Flyverdragten har et camomønstret yderstof med forstærkninger i slidstærk Cordura på knæ og bagdel. Vandsøjletryk 15000 mm og åndbarhed 6000 g/m2/24 h. Alle sømme er tapede.
Aftagelig, foret hætte med aftagelig kant af kunstpels. Høj krave med blød fleece på indersiden. Lynlås under beskyttende overfald som lukkes med velcro. To lommer på benene og to lommer foroven, alle med lynlås. Justerbar vidde i taljen, ærmekanten og benkanten. Snefang i benkant, elastiske, justerbare fodstropper samt refleksdetaljer.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1559472-01-110

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse