Lindberg Vinterbukser Colden Pants

859 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Sudan brown

Overtræksbukser fra Lindberg

Vinterbukser Colden Pants fra Lindberg er varmt vatterede, helt vandtætte og velegnede til skolegården, børnehaven eller på skibakken. Smidigt yderstof med let stretch og forstærkninger i slidstærk Cordura på knæ og bagdel. Blødt fleecefor foroven bagpå og vævet for i benene. Vandsøjletryk 15000 mm og åndbarhed 6000 g/m2/24 h. Alle sømme er tapede.
Elastiske, justerbare og aftagelig seler. Linning med to trykknapper og gylp med lynlås. To lynlåsforseglede lommer foran. Regulerbar taljevidde med velcroremme i siderne. Bukserne har snefang og reflekser i benkanten. Benkant der kan justeres med velcro. Elastiske, aftagelige og justerbare fodstropper.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 95% Polyester, 5% Elastan
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1559471-04-110

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse