Farve: Dry rose
Bedømmelse 4.5 af 5
2
Vis detaljer

Lindberg Skaljakke Lingbo Jacket

454 DKK 649 DKK -30%

Del købet op med Elpy.
Betal fra 68/mdr.
Læs mere

Elpy logo

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

I vores Outlet finder du mærkevarer og vores egne produkter til altid lave priser. Her samler vi de produkter, som er ved at udgå af vores sortiment, og derfor er vores outletpriser så lave. Shop kvalitetsdesign til spotpris!

Jakker fra Lindberg

Skaljakke Lingbo Jacket fra Lindberg er perfekt til udendørsleg i al slags vejr. Fremstillet i vind- og vandtæt materiale (vandsøjletryk 10.000 mm) som er åndbart (5.000 g/m2/24h) og har tapede sømme. Jakken lukkes med YKK-lynlås og har to lodrette lommer med lynlås foroven. Høj, fleeceforet krave samt aftagelig hætte med netfor. Elastik i ærmekant og i siderne forneden. Luftigt netfor foran og bagpå samt nylonfor i ærmerne. Refleks på højre ærme og i kant forneden bagpå. Jakken er noget længere bagpå.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, der er fri for tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vandet på overfladen holder op med at perle. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. strygning eller tørretumbler. Der kan også være behov for af påføre imprægneringspræparat.

  • Kvalitet: Vævet
  • For: 100% Polyester
  • Materiale: 100% Polyamid
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1538013-10-110

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.