Flyverdragter fra Lindberg

Flyverdragt Vail fra Lindberg er en let og smidig varmforet flyverdragt, som er vind- og vandtæt, perfekt til leg i sne og sjap. Slidstærkt yderstof i nylon. Vandsøjletryk 10000 mm og åndbarhed op til 5000 g/m2/24 h. Alle sømme er tapede.
Aftagelig hætte med indsat elastik i siderne og velcrolukning foran ved kraven. Blød, børstet inderside på kraven. Flyverdragten lukkes med lynlås som har hagebeskytter. Overfald med velcro over lynlåsen og trykknap foroven. Justerbar talje med indvendig knapelastik. Indvendige ribkanter med tommelhul i ærmekant, som slutter tæt ved håndleddet. To lommer foran med lynlås. Indsat elastik i ærme- og benkant. Snelås i benkant og aftagelige, justerbare og elastiske fodstropper. Refleksdetaljer hele vejen rundt.

Produktet har fået en vandafvisende behandling, der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1517960-05-90

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse