LEGO Wear Flyverdragt lwJipe 701

800 DKK 999,95 DKK -20% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Dark navy

Flyverdragter fra LEGO Wear

En varmt vatteret flyverdragt som er vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Vandsøjletryk 12.000 mm og åndbarhed 7.000 g/m2/24h. Slidstærkt yderstof. Beregnet til temperaturer ned til -20ºC.
Aftagelig, fleeceforet hætte. Høj krave med blød fleece på indersiden. Lynlås med hagebeskytter og beskyttende overfald med velcrolukning. Regulerbar taljevidde med indvendig elastik. To fleeceforede lommer med lynlås. Elastik i ærmekant med inderside i fleece. Elastik i benkanten. Justerbare og aftagelige fodstropper i silikone. Refleksstriber rundt om benkanten og refleksdetalje bagpå.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyamid
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1643411-01-122

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse