LEGO Friends Friends - Heartlake bageri

Black Week – Super Deal
Find tusindvis af varer med op til 70% rabat*!

Happy Shopping!

251 DKK 279 DKK -10% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Lego fra LEGO Friends

Byg og bag med dettes sjove legesæt
Hjælp børn med at udvikle deres byggefærdigheder med sættet Heartlake bageri (41440).
I dette enkle cafésæt kan børn tage med LEGO® Friends Stephanie og Olivia, når de udstiller deres lækkerier og deler dem med deres venner.

Lær at bygge
Dette LEGO 4+-bagerisæt er fyldt med inspirerende detaljer, der sikrer, at børn får en god legeoplevelse. Hver klodspose indeholder en komplet model og figur, som børn nemt kan bygge for at komme hurtigt gang i med legen! Det omfatter også 2 startklodser, så børn har en delvist bygget bund at begynde fra.

Sjov for hele familien
4+-sæt er den perfekte måde for voksne at dele byggesjov med børn på. Det er nemt at komme i gang - og udover vejledning på papir omfatter dette sæt Instructions PLUS. Funktionen findes i den gratis app LEGO Byggevejledninger. Den indeholder zoom-, spøgelses- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at forstå byggeprocessen. De kan også gemme deres fremskridt og vende tilbage til modellen når som helst.

- Dette bagerisæt i praktisk størrelse indeholder 3 figurer, bl.a. en sød hundefigur, til ubegrænset sjov rolleleg. En startklods sætter gang i byggeriet, så der er mere tid til at lege!
- Sættet er over 13 cm bredt og fylder dermed ikke meget, når det vises frem. Eftersom det er kompatibelt med alle LEGO® klodser, kan det også udvides, i takt med at børns tro på egne byggeevner vokser
- Alder: Fra 4 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Fra 4 år

Varenummer: 1647232

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse