LEGO Friends Friends - Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

Black Week – Super Deal
Find tusindvis af varer med op til 70% rabat*!

Happy Shopping!

116 DKK 129 DKK -10% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Lego fra LEGO Friends

Hurtig redningsleg for børn som elsker dyr
Er du på udkig efter en prisrigtig, kreativ gave til et barn, der elsker dyr? Dyrlægeklinikkens redningsbuggy (41442) rummer timevis af spændende LEGO® Friends dyreleg til børn, der elsker at suse i aktion og redde dagen!

Fyldt med detaljer og sjov action
Dette lille redningslegetøj har masser af smarte detaljer og tilbehør, der inspirerer til kreativ leg. Der er en flodscene, hvor LEGO Friends Stephanie og hendes hund kan tage på skovtur. Træet er hængslet, så det kan "fange" hunden. Firhjulscrosseren kan køre og har en kæde til at løfte det faldne træ væk, og der er masser af sødt tilbehør, så børn kan tage sig af den reddede hvalp.

Miniaturehelte
Dette dyrlægelegetøj er hurtigt at bygge og er den ideelle gave til børn, der elsker at lege helt. Heldigvis skal de ikke bruge en heroisk indsats for at bygge dette sæt, for den digitale guide Instructions PLUS. Denne digitale guide er en del af appen LEGO Byggevejledninger, indeholder zoom-, dreje- og spøgelsestilstande, der tydeliggør byggeprocessen.

- Dette redningslegetøj indeholder 2 LEGO® Friends minidukkefigurer, en hvalpefigur, der er ny i januar 2021, en sød, bygbar skovtursscene på landet og en firhjulscrosser
- Vandfaldet og firhjulscrosseren er begge over 6 cm, og er dermed små nok til at stå fremme, så børn kan nyde øjeblikkelig redningssjov, når de har lyst
- Alder: Fra 6 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Fra 6 år

Varenummer: 1647247

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse