LEGO Friends Friends - Dyrlægeklinikkens ambulance

Black Week – Super Deal
Find tusindvis af varer med op til 70% rabat*!

Happy Shopping!

359 DKK 399 DKK -10% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Lego fra LEGO Friends

Dyrlægeklinikkens ambulance til timevis af leg
Vil du gerne underholde et kæledyrsglad barn i timevis? Så er legetøjet Dyrlægeklinikkens ambulance (41445) den helt rigtige gave. Dette LEGO® Friends dyreredningssæt er fyldt med detaljer og indeholder 2 minidukker. Det vil være en fremragende impulsgave til drenge og piger, der elsker at lege med kæledyr.

Start legen med det samme
Dette sæt indeholder masser af igangsættere og er perfekt til sjov leg i hverdagen. Børn kan udforske kattens træhus eller stå for en redningsaktion, når killingen falder i floden. En smart tandhjulsfunktion forvandler vandet til strømhvirvler og øger dramaet. Børn kan sænke en kurv for at få fat i killingen og redde dagen!

Masser af realistiske detaljer at udforske
Ambulancen har et hængslet panel, så den kreative rolleleg nemt kan fortsætte indeni. Det søde tilbehør hjælper børn med at fordybe sig i omsorgsfuld dyreplejeleg. Introducer børn til LEGO Friends verdenen, hvor de lærer, at når de arbejder sammen med deres venner, får de altid arbejdet gjort.

- Dette LEGO® Friends dyreredningslegetøj indeholder 2 minidukkefigurer, katte- og killingefigurer og en kaninfigur samt masser af sjovt dyrlægeudstyr, der kan give børn en fordybende legeoplevelse
- Ambulancen er over 8 cm høj og 12 cm lang, så den er perfekt til dyreredning derhjemme og nem at tage med på farten! Den er også kompatibel med andre LEGO® sæt, så legen kan blive virkelig kreativ
- Alder: Fra 6 år

  • productdetail.attributes.RecommendedAge: Fra 6 år

Varenummer: 1647245

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse