L'Oréal Paris L'Oréal Skin Expert Revitalift Filler Eye Cream 15 ml

159 DKK

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Øjencremer fra L'Oréal Paris

Velegnet til dig på 40+ som ønsker at reducere smilerynker og rynker under øjnene og forbedre hudens volumen omkring øjnene. Revitalift Filler er en anti-ageing-øjencreme med udfyldende effekt. Hudens naturlige produktion af hyaluronsyre aftager med alderen. Huden mister volumen og fasthed og der kommer rynker. Derfor har L'Oréal Paris udviklet en ny anti-ageingserie med en høj koncentration af hyaluronsyre: Revitalift Filler.

Revitalift Filler øjencreme er L'Oréal Paris' første øjencreme som har en høj koncentration af hyaluronsyre og som giver en målrettet effekt på "hollow tears"-området, hudpartiet under øjet op mod tårekanalen. Dette område kan have en tendens til at synke sammen med tiden.

Anvend morgen og aften på øjenomgivelserne på grundigt renset hud. Vha. massage med applikatoren gennemfugtes poser under øjnene. Applikatorens kurvede side følger øjenkonturernes form og den flade side bruges til at massere huden under øjnene. Du opnår det bedste resultat ved at anvende øjencremen sammen med de øvrige produkter i samme serie.

Varenummer: 1582207

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse