ghd Gavepose Ghd Gold styler gift set - Sort - Skønhed - Ellos.dk
Kurv
ghd

Gavepose Ghd Gold styler gift set

1 649DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Forkæl dine kære og dig selv i julen. Skab et elegant look med rigtig flot hår. ghd gold® styler er populær blandt stylister, der ønsker at skabe fejlfri og elegante hårkrøller, flydende bølger og fortryllende krøller, et absolut must for alle styling fans. Udstyret med næste generations varmesensorer, der sikrer en optimal stylingtemperatur på 185 grader over begge plader. ghd gold® styler giver et bevist glattere hår med friskere udseende*. Stylingredskabet varmer op på kun 25 sekunder og er udstyret med flydende plader for fejlfri styling og reduceret krusning og transformerer hurtigt og nemt dit hår, så du ikke går glip af det sjove. Med den afrundede cylinder kan du skabe trendy krøller og bølger og få alles opmærksomhed til festen. Til turen inkluderer gavesættet en paddlebørste og en varmebestandig taske til sikker styling, når du er på farten. Indhold: ghd gold® styler Varmeresistent underlag Paddlebørste Produktegenskaber: To-zonesteknologi: to nye varmegenererende sensorer i stedet for en sikrer optimal varme fra rod til spids for glattere, mere elegant og sundere hår. Optimal stylingtemperatur på 185°C. Varmere end det skader håret og koldere end det giver et dårligere resultat. Glatte, konturerede flydende plader glider gennem håret for en hurtig og ubesværet styling og salonglans. Elegant design og rund cylinder til en varieret og slidfri styling, hurtigt og nemt. Varmebestandig beskyttelsesplade, så du kan style dit hår når som helst og hvor som helst. Automatisk standby, lukker efter 30 minutters inaktivitet. Universalspænding som giver samme overlegne resultat uanset var du er i verden. Ledning med en professionel længde på 2,7 meter. Opvarmning på 25 sekunder for hurtig og nem styling. 2 års garanti fra producenten. Med ægthedsgaranti.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »