Garnier Ambre Solaire UV Water Mist SPF 30 200 ml

149 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Krop fra Garnier

Ambre Solaire tilbyder en ny 360° express-påføring med en usynlig og opfriskende struktur som er beriget med aloe vera. Ambre Solaire UV Water SPF30 Mist garanterer en høj solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.
Egenskaber:
- Opfriskende og fugtgivende struktur: umiddelbar -2 °C kølende effekt på huden med en usynlig formel som ikke føles klæbrig. Beriget med aloe vera og tilfører huden fugt i 24 timer.
- Høj solbeskyttelse: Beskytter øjeblikkeligt huden mod solskader som forårsages af UVB- og UVA-stråler.
- Vandfast
- Nem at bruge. 360° spredning for en jævn, hurtig og præcis påføring.
Instruktioner: Rystes grundigt inden brug for at produktet bliver blandet. Påfør jævnt og i rigelig mængde lige inden soleksponering.
Råd: Påfør jævnt og i rigelig mængde inden du går ud i solen. Påfør ofte og i rigelige mængder for at opretholde beskyttelsen, især når du har badet, tørret dig med håndklæde og hvis du sveder. For meget sol udgør en alvorlig sundhedsrisiko. Ophold dig ikke for længe i solen, også selvom du bruger solcreme, eftersom det ikke giver 100% beskyttelse. Udsæt ikke små børn for direkte sollys. Spray ikke direkte på ansigtet. Undgå øjenområdet. Skyl øjeblikkeligt med rigeligt vand ved kontakt med øjnene.

Varenummer: 1562357

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse