Fresh ´n Rebel Rockbox BOLD M Misty Mint

699 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Højttalere & docking fra Fresh ´n Rebel

VÆR COOL, ALDRIG ALMINDELIG
Ska du til stranden, poolen eller i sneen? Det betyder ikke noget, fordi Rockbox Bold M er klar til hvad som helst! Rockbox Bold M er en ideel højttaler til at rejse med, da den er lille og passer let i alle rygsække eller kufferter.

POOLPARTY SIKKER
Rockbox Bold M er poolparty-sikker, så du behøver ikke at bekymre dig om at den blive snavset. Du kan let skylle din Rockbox under hanen.

LYT I STEREO OG FÅ DOBBELT OP PÅ VOLUMEN
Rockbox Bold M er en mellemstor højttaler som du kan tage dig hvor som helst. Højttaleren bruger Bluetooth til trådløs tilslutning til din telefon, tablet eller notebook. Vil du have en endnu bedre oplevelse? Forbind to Rockbox Bold M-højttalere trådløs for at afspille stereolyd.

DU VIL DANSE
Dans til din yndlingsmusik på stranden uden at bekymre dig om batteriet, for Rockbox Bold M har femten timers spilletid.

ALDRIG UDEN STRØM
Start din smartphone eller tablet via USB med den indbyggede Powerbank.

BESKYTTET
Højttaleren er betrukket i holdbart stof og er helt vandtæt. Du behøver ikke at gå i panik, når du får lidt sand, snavs eller støv på din nye højttaler. Din Rockbox Bold M er beskyttet.

HEJ!
Rockbox Bold M har en indbygget mikrofon. Nu kan du ringe til dine venner handsfree og invitere dem til din kommende fest.

Varenummer: 1583604

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse