FOREO UFO 2

GAVE MED I PAKKEN
Køb valgfrit produkt fra FOREO, og få Farm to Face Manuka Honey Sheet Masks til en værdi af 139DKK! Gælder varer mærket med GAVE MED I KØBET så længe lager haves eller t.o.m. 31/1
Happy Shopping //ellos

2 295 DKK

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Black

Renseprodukter fra FOREO

Den nye UFO 2 giver dig ansigtsboost på 2 minutter!

Den svenske innovation UFO 2 egner sig til alle hudtyper uanset alder. UFO 2 giver en strålende hud ved hjælp af effektive Korea-inspirerede ansigtsmasker i kombination med hurtig opvarmning, afkøling, T-Sonic-pulseringer og fuldt spektrum LED-pærer. Vælg den ansigtsmaske, som lige netop dit ansigt har brug for, og få en fantastisk og genfugtet hud.

Hver behandling består af en omhyggeligt udvalgt kombination af temperatur og pulseringsintensitet for en maksimal effekt og beroligende ansigtsmassage. Varme på op til 45 ℃ og T-Sonic-pulseringer øger ingrediensoptagelsen ved at udvide porerne og få ansigtsmusklerne til at slappe af. Kulde på 5 ℃ mindsker hævelser og porer samt strammer huden op. LED-pærerne har deres egne unikke og hudplejende egenskaber så som anti-aging-effekt og modvirkning af røde områder, og de giver huden en fin glød m.m. Hver maske tilbyder et forudindstillet lysprogram, der giver dig den perfekte ansigtsbehandling, som du nemt kan udføre derhjemme.

Sig farvel til traditionel hudpleje og goddag til den koreanske hudplejerevolution!

Varenummer: 1611076-04-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse