FOREO Luna 3 Men

1 495 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: 9004 black

Rensebørster fra FOREO

Foreo præsenterer Luna 3 Men - din nye daglige renserutine. På bare et minut bliver din hud og dine porer både renere og klarere ved hjælp af T-sonic pulseringer, der arbejder i dybden og fjerner både olie og snavs. Din hud får også en bedre evne til at absorbere de efterfølgende hudplejeprodukter.
Den ikke-porøse silikone er nu hele 30% blødere end tidligere Luna og er så skånsom, at den kan bruges sammen med din rensning både morgen og aften. Da materialet ikke samler bakterier, kan du nemt tage børsten med i træningscentret, på rejser eller når du er på farten.
Luna 3 Men blødgør også huden og hjælper dig med at undgå irritation, der kan opstå under barbering og problemer med indgroede hår. Din hud forberedes til barbering for et bedre resultat.
Luna 3 består af to sider, den ene er tilpasset til rensning, og bagsiden giver dig mulighed for at arbejde efterfølgende hudpleje ind i huden for en opstrammende effekt. Du kan vælge mellem 16 forskellige intensiteter og nemt forbinde din Luna til Foreo For you-appen via Bluetooth. Du kan også vælge genvejen uden en app ved at trykke på universalknappen på din Luna. Den er helt vandtæt, hvilket gør at den kan bruges under bruseren. Den oplades nemt via USB-ledning som medfølger. En opladning (ca. 1 time) holder op til hele 650 ganges brug.

Første gang du bruger din Luna, skal du synkronisere den i appen for at låse op og registrere dig for en 2-års garanti.

Sådan gør du:
1. Fjern eventuelle rester af hudplejeprodukter/makeup.
2. Påfør dit renseprodukt på din Luna eller i ansigtet.
3. Fugt din Luna og start, enten via appen, hvor du vælger intensitet eller via universalknappen.
4. Rens huden ved at arbejde i cirkulære bevægelser med en let hånd over hele ansigtet i et minut. Efter afsluttet rutine slukker Luna af sig selv. Skyl den derefter med vand.
5. Når du har gennemført rensningsrutinen, skal du påføre din fugtighedscreme eller serum i ansigtet.
6. Massér formlen ind ved at arbejde indefra og ud i "løftende bevægelser" med bagsiden af Luna for en anti-aging-massage. Dette kan du vælge at gøre hver dag, eller efter behov.

Varenummer: 1624143-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse