Fitbit Charge 2 Plum Large - Herre - Ellos.dk
Kurv
Fitbit

Charge 2 Plum Large

1 299DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Fitbit Charge 2 - det nye puls og fitness armbånd som er konstrueret til brug døgnet rundt. Med funktioner som PurePulse® pulsmåler, multi-sport tilstand, connected GPS, guidede åndedrætssessioner, intervaltræningsindstilling m.m. bliver det dit perfekte fitness armbånd. OLED-skærmen hjælper dig også med at holde styr på dine samtaler, meddelelser og kalenderpåmindelser osv. Udskiftelige armbånd gør at du kan skræddersy din Fitbit Charge 2 til at passe til enhver lejlighed. PurePulse Pulsmåler Sørger for at hvert slag tælles automatisk takket være det indbyggede pulsur. Se din puls 24/7 for at få et mere pålideligt kalorieforbrug, nå dine træningsmål og maksimere træningen med fedtforbrændende kardiotræning i den helt rigtige pulszone. Heldags Aktivitet Tæller dagens skridt, strækning, kalorieforbrug og aktive minutter. Påmindelse om at bevæge sig For at hjælpe dig med at være aktiv hele dagen, så sender Charge 2 påmindelser til dig om at røre dig, så du går 250 skridt hver time. Automatisk Søvn Tracking Fitbit Charge 2 holder automatisk styr på den tid du sover og den tid du er rastløs, hvilket hælper dig med at skræddersy dine vaner, så du får en bedre nattesøvn. Støjsvag Alarm At begynde dagen på en mindre alarmerende måde. Indstil en alarm i Fitbit appen for at få en støjsvag vibration på håndleddet om morgenen. Multisport Få mere effektivt styr på din træning med Blaze som registrerer løb, cykling, yoga, vandring og kardiotræning m.m. Connected GPS Tilslut Fitbit Charge 2 til GPS i telefonen for at kortlægge dine runder og se statistik som takt og varighed på displayet.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »