Sportsure og aktivitetsarmbånd fra Fitbit

Fitbit Charge 2 - det nye puls og fitness armbånd som er konstrueret til brug døgnet rundt. Med funktioner som PurePulse® pulsmåler, multi-sport tilstand, connected GPS, guidede åndedrætssessioner, intervaltræningsindstilling m.m. bliver det dit perfekte fitness armbånd. OLED-skærmen hjælper dig også med at holde styr på dine samtaler, meddelelser og kalenderpåmindelser osv. Udskiftelige armbånd gør at du kan skræddersy din Fitbit Charge 2 til at passe til enhver lejlighed.

PurePulse Pulsmåler
Sørger for at hvert slag tælles automatisk takket være det indbyggede pulsur. Se din puls 24/7 for at få et mere pålideligt kalorieforbrug, nå dine træningsmål og maksimere træningen med fedtforbrændende kardiotræning i den helt rigtige pulszone.

Heldags Aktivitet
Tæller dagens skridt, strækning, kalorieforbrug og aktive minutter.

Påmindelse om at bevæge sig
For at hjælpe dig med at være aktiv hele dagen, så sender Charge 2 påmindelser til dig om at røre dig, så du går 250 skridt hver time.

Automatisk Søvn Tracking
Fitbit Charge 2 holder automatisk styr på den tid du sover og den tid du er rastløs, hvilket hælper dig med at skræddersy dine vaner, så du får en bedre nattesøvn.

Støjsvag Alarm
At begynde dagen på en mindre alarmerende måde. Indstil en alarm i Fitbit appen for at få en støjsvag vibration på håndleddet om morgenen.

Multisport
Få mere effektivt styr på din træning med Blaze som registrerer løb, cykling, yoga, vandring og kardiotræning m.m.

Connected GPS
Tilslut Fitbit Charge 2 til GPS i telefonen for at kortlægge dine runder og se statistik som takt og varighed på displayet.

Varenummer: 1012303

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse