Filorga Uv Bronze Body Spf 30 150 ml

345 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Krop fra Filorga

Fotoaktiveret solbeskyttelse til kroppen i sprayform med SPF 30. Den hjælper med at give en dybere farve og fremskynder den naturlige solbrændthed, mens den modvirker tør hud og har en opstrammende og nærende effekt på huden. Den er vandafvisende, har en hurtigtabsorberende formel og en vidunderlig duft.

- UVA + UVB filter SPF 50+
- Komplet anti-aging beskyttelse
- Modvirker tør hud og giver næring
- Fremskynder solbruningen og giver dybere farve

UVA + UVB FILTER
Komplet anti-aging beskyttelse [fotoaktiverende teknologi] med en kraftfuld antioxidant som aktiveres af solstrålerne for at give en høj UV + IR beskyttelse og reducere alderstegn.
Fremskynder solbruningen takket være en melanin booster, som stimulerer din naturlige solbruning for en solbrun hud fuld af glød. Indeholder ikke selvbruner DHA.
En anti-aging cocktail kombineret med hyaluronsyre som giver optimal næring til huden, efterlader huden fugtet og tonet.

Skønhedstip!
Påfør i hårlængderne for at bevare silkeglat hår i solen.

Rystes godt inden brug, så UV-filteret blandes med formlen. Gentag påføring en gang i timen eller efter behov, særligt efter badning. Undgå eksponering for direkte sollys midt på dagen, hvor solen er stærkest, for at reducere solskader. Lad ikke små børn blive udsat direkte for stærkt sollys. Overdreven eksponering for sollys er farligt. Kan også anvendes i håret.

  • Solfaktor: Spf 30

Varenummer: 1526355

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse