Farve: Natur/natur

Exotan Loungesæt Villa med hynder

60 999 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 5.199/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Loungesæt Villa med hynder

1 tilbage på lager,  levering 3-4 uger

Loungesæt fra Exotan

- Rummelig hjørnesofa og matchende sofabord i stilrent design til udendørs brug
- Fremstillet af FSC-certificeret teak med stel i aluminium
- Udendørshynder i grå medfølger
H 75 cm x B 252 cm x D 252 cm

Villa loungesæt fra det hollandske brand Exotan er et afslappende hjørne til livsnyderen. Find ro og fred udendørs i den skønne hjørnesofa af FSC-certificeret teak med stel af hvid aluminium. Sæt den rummelige hjørnesofa på en solrig plads udendørs hvor du kan slappe af og opleve luksuriøs komfort.

Materiale
Havemøblerne fra Exotan er fremstillet af FSC-certificeret teak. Teak er et tropisk løvtræ og en yderst holdbar træsort. Alt teak i vores kollektioner er FSC-certificeret. Teak har en unik mørkebrun/rødlig farve som giver et meget luksuriøst udtryk. Teak er kendetegnet af en tæt, lige årringstruktur og er derfor meget egnet til bearbejdning. Men når teak anvendes udendørs kan det blive misfarvet og få smalle sprækker. Dette påvirker ikke konstruktionen. Hynderne er betrukket med UV-bestandigt stof og fyldt med hurtigtørrende skum, et materiale som lader vand slippe igennem og beskytter mod råd og svamp. Steller er fremstillet af holdbart aluminium som er pulverlakeret i hvid farve.

Mål
Loungesofaen har en højde på 75 cm og en bredde og dybde på 252 cm. Sofaens siddehøjde er 43 cm og sofabordet har samme højde. Siddebredden på de lige hynder er 70 cm. Sofaen, med hynderne, har en siddedybde på 56 cm. Benene af aluminium er 28 cm høje og måler 4 x 4 cm. Loungesættet tåler en maksimal belastning på 500 kg ved jævn fordeling.

Rengøring
Havemøbler i teak bør regelmæssigt vedligeholdes med produkter, der er beregnet til det. Spørg gerne farvehandleren for at få råd og information. Rengør ikke teak med for meget vand, da det får træfibrene til at stikke ud og giver ru overflade. Betrækkets materiale er vandgennemtrængeligt og beskytter mod råd og svamp. Det betyder at møblerne kan stå udendørs hele sæsonen. Tag hynderne ind ved kraftig regn. Beskyt møblerne mod regn om natten og dæk med plastfilm eller beskyttende overtræk om vinteren. Hvis det er muligt opbevares møblerne indendørs. Sørg altid for at møblerne ikke står i vand eller at der ligger vand på møblerne efter et regnskyl. Vandet trænger ind i møblerne og lave mærker efter noget tid. Disse pletter er ikke altid lette at fjerne. Fjern andre pletter med en neutral sæbe. Brug ikke kemikalier eller højtryksrensning.

Levering
Villa loungesæt leveres i flere pakker.

  • Montering: Leveres usamlet
  • Længde/dybde: 252 cm
  • Højde: 75 cm
  • Antal siddepladser: 4
  • Siddedybde: 56 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Bredde: 252 cm

Varenummer: 1700456-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.