Farve: Natur/natur

Exotan Havebænk 3-pers. Comfort

8 499 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 750/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Havebænk 3-pers. Comfort

Kun få tilbage,  levering 3-4 uger

Sofaer & bænke fra Exotan

- En klassisk havebænk
- Fremstillet af FSC-certificeret teak
- Findes i tre størrelser
- H 95 cm x B 151 cm x D 57 cm

Kollektionen Comfort fra det hollandske mærke til udendørsmøbler Exotan indeholder en klassisk havebænk i tre forskellige størrelser. Nyd forårets første stråler i denne komfortable havebænk lavet af FSC-certificeret teaktræ. Denne almindelige størrelse kan nemt placeres et solrigt sted omkring huset. Dekorer Comfort 3-pers. bænken med dine bedste udendørspuder og et lækkert tæppe.

Materiale
Kollektionen Comfort fra Exotan er fremstillet af FSC-certificeret teak. Teak er et tropisk løvtræ og en yderst holdbar træsort. Alt teak i vores kollektioner er FSC-certificeret. Teak har en unik mørkebrun/rødlig farve som giver et meget luksuriøst udtryk. Teak er kendetegnet af en tæt, lige årringstruktur og er derfor meget egnet til bearbejdning. Men når teak anvendes udendørs kan det blive misfarvet og få smalle sprækker. Dette påvirker ikke konstruktionen.

Mål
Havebænken har en højde på 95 cm, en samlet bredde på 151 cm og en dybde på 57 cm. Siddehøjden er 44 cm og siddebredden er 146 cm. Siddedybden er 44,5 cm og armlænene måler 21 cm fra sædet. Ryglænet er 50 cm højt fra sædet, hvilket giver høj siddekomfort. Benenes stel måler 4,5 x 4,5 cm. Comfort 3-pers. bænk tåler en maksimal belastning på 300 kg.

Rengøring
Havemøbler i teak bør regelmæssigt vedligeholdes med produkter, der er beregnet til det. Spørg gerne farvehandleren for at få råd og information. Rengør ikke teak med for meget vand, da det får træfibrene til at stikke ud og giver ru overflade.

Levering
Comfort 3-pers. havebænk leveres monteret, i en pakke.

  • Montering: Leveres usamlet
  • Længde/dybde: 57 cm
  • Højde: 95 cm
  • Antal siddepladser: 3
  • Siddedybde: 44 cm
  • Siddehøjde: 44 cm
  • Bredde: 151 cm

Varenummer: 1700454-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.