Ellos Bomuldstæppe Trapani

1 750 DKK 3 499 DKK -50%

levering 3-5 hverdage – Farve: Beige

Bomulds- & kludetæpper fra Ellos

Håndvævet, ottekantet bomuldstæppe med mederet effekt. Frynser på 6 sider.

For øget sikkerhed og komfort, brug et skridsikkert tæppeunderlag, som holder tæppet på plads. Der findes skridsikre tæppeunderlag i forskellige størrelser hos Ellos.

Indien har en lang historie med smukke tæpper. Vores bomuldstæpper er vævet og knyttet af dygtige indiske tæppemagere med en lang tradition for håndværk.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 16.HIN.96441 HOHENSTEIN HTTI

  • Facon: Asymmetrisk
  • Betræk: 100% Bomuld

Varenummer: 1659956-02-191

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse