Ellos Badehåndklæde Cap d'Agde

Produkterne er en del af en eksklusiv strandkollektion designet af Krickelin sammen med os hos Ellos. "Mit mål var at skabe smukke og klassiske strandprodukter som også vil føles aktuelle og fine til næste sommer, sommeren derefter og forhåbentlig også sommeren efter det." – Krickelin.

209 DKK 299 DKK -30%

levering 2-4 hverdage – Farve: Olivengrøn mat sort

Badelagener fra Ellos

Badehåndklæde i bomuldsfrotté med printet mønster. Str. 90x150 cm.
Produktet indgår i Krickelins eksklusive Ellos-kollektion.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 2002AN0063 AITEX

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1676156-02-92

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse