Flyverdragter fra Ellos

Vatteret og foret flyverdragt med tapede sømme og forstærkninger på knæ og ende samt i benkant. Vandtæt vandsøjletryk 5000 mm (efter 3 x vask). Aftagelig hætte med trykknapper, elastik rundt om hele ansigtet og beskyttende kant. Fleeceforet krave. Lynlås foran med beskyttende overfald der lukkes med velcro. Fleeceforet zip-garage så lynlåsen ikke generer eller transporterer kulde. Al velcro er af den type der ikke utilsigtet sidder fast i stoffet. To lommer foran med klap og trykknap. En brystlomme med vandtæt lynlås. Indvendig regulerbar elastik i taljen. Refleksdetaljer både foran og bagpå. Elastik og regulerbar tamp med velcro i ærmekant plus tynd ribkant af jersey med tommelhul. Elastik med antiglide-funktion i benkant plus aftagelig, regulerbar elastikstrop under foden. Fleecefor i enden, blankt for i resten af flyverdragten.

Denne flyverdragt har en vandafvisende behandling, der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af.
Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Materiale: 100% Polyamid
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1058798-01-86

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.