Stole fra Ellos Home

Stol med betræk i velour som har knapper i ryggen. Stel af genindvundet plywood og fyld af polyeterskum. Ben i pulverlakeret metal. Mål: Bredde 59 cm, højde 82 cm, dybde 67 cm. Siddehøjde 46 cm, siddedybde 50 cm, siddebredde 45 cm. Højde på armlæn fra gulvet: 61-64 cm. Maks. belastning 120 kg. Nem montering af benene ved levering.

Vil du se nærmere på et stykke stof og føle på kvaliteten? Send os en mail på service@ellos.dk, eller ring 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Oplys det varenummer, du ser længst nede i denne beskrivelse.

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene. Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

  • Dybde: 67 cm
  • Bredde: 59 cm

Varenummer: 1573390-03-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

  • Bedømmelse 5 af 5

    Flot, nem at tørre af

    Super fin stol i god kvalitet til prisen. Vi havde spildt på stolen den anden dag, men ku…

    Lea D — 2021-03-11