Sofaer fra Ellos Home

3-pers. sofa i klassisk model med betræk i velour af polyester, martindale >25.000. Betrækket kan ikke tages af. Rammen er fremstillet af massivt træ og plywood. Fyld af polyeterskum. Ben af sortmalet metal. Totale mål: Højde 80 cm, bredde 206 cm, dybde 90 cm. Siddehøjde 42,5 cm, siddedybde 56 cm, siddebredde 184 cm. Armlænets bredde 10 cm, armlænets højde 63 cm. Leveres monteret. Benene sættes på ved levering.

Vil du kigge nærmere på et stykke stof og føle på kvaliteten inden du vælger betræk? Send os en mail på info@ellos.dk eller ring 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Oplys det artikelnummer som står foran den farve du vil have.

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene.
Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

Varenummer: 1536992-02-0

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere