Ellos Home Sofa Larissa 3-pers. i velour

5 499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 3-5 hverdage – Farve: Mørkegrå

Sofaer fra Ellos Home

3-pers. sofa i klassisk model med betræk i velour af polyester, martindale >25.000. Betrækket kan ikke tages af. Rammen er fremstillet af massivt træ og plywood. Fyld af polyeterskum. Ben af sortmalet metal. Totale mål: Højde 80 cm, bredde 206 cm, dybde 90 cm. Siddehøjde 42,5 cm, siddedybde 56 cm, siddebredde 184 cm. Armlænets bredde 10 cm, armlænets højde 63 cm. Leveres monteret. Benene sættes på ved levering.

Vil du se nærmere på et stof og mærke kvaliteten? Send en mail til customerservice@ellos.dk, eller ring på 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Angiv det varenummer, der står længst nede i denne beskrivelse.

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene.
Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

  • Dybde: 90 cm
  • Højde: 80 cm
  • Siddedybde: 56 cm
  • Siddehøjde: 42.5 cm
  • Bredde: 200 cm
  • Antal siddepladser: 3

Varenummer: 1536992-02-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse