Ellos Home Sofa Codrian 3-pers. i velour

5 999 DKK 7 499 DKK -20%

levering 3-5 hverdage – Farve: Blå

Sofaer fra Ellos Home

Sofa med afrundede former og sæde med dekorativ dybhæftning. Fast betræk i velour. Stel i fyrretræ og plywood. Zigzag-fjedre og polstring i polyeterskum. Ben af træ. Mål: Bredde 194 cm, højde 75 cm, dybde 74 cm. Siddehøjde 43 cm, siddedybde 53 cm, højde på benene 16 cm. Lettere samling.
FSC-certificeret produkt, hvilket betyder, at det indeholder træ, der er høstet fra ansvarligt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljø.

Vil du se nærmere på et stof og mærke kvaliteten? Send os en mail på service@ellos.dk, eller ring 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Oplys det varenummer, du ser længst nede i denne beskrivelse.

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene.
Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

  • Dybde: 74 cm
  • Højde: 75 cm
  • Siddedybde: 53 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Bredde: 194 cm
  • Betræk: 100% Polyester

Varenummer: 1594427-02-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse