Sengesæt fra Ellos Home

Et sengesæt med egenskaber og kvalitet udover det sædvanlige til dig som vil have det bedste.
Sættet er af vasket, kraftig bomuldspercale med glat overflade og kølig, blødt udtryk. Trådtæthed 265 tc. 170 gsm. Dobbelte jeanssømme på pudebetræk og dynebetræk. Dynebetrækket har trykknapper i kanten forneden. Str. dynebetræk 150x200 cm, pudebetræk 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsiderne.

Bomuldspercale væves af ekstra finkæmmede og tynde garner. Det gør at overfladen bliver glat, kølig og uimodståeligt blød og behagelig mod huden. Den vaskede kvalitet giver desuden percalen et opdateret look med et afslappet udtryk.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning. BCI arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af bekæmpelsesmidler samtidig med, at bomuldshøsten øges. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne.
Tak fordi du, sammen med Ellos, støtter brugen af ansvarligt dyrket bomuld!

Oeko-tex certificeret 12.HIN.13300, det vil sige at sengesættet er testet for at sikre, at det ikke indeholder sundhedsfarlige emner.
Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

  • Udformning: Percale
  • Materiale: 100% Bomuld

Varenummer: 1030986-03-20

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

  • Ellos Home - Sengekappe Elmira, vasket hør

    Ellos Home Sengekappe Elmira, vasket hør

    949 DKK

    Flere farver

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.