Ellos Home Sengesæt Jill i økologisk bomuld

DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

Sengesæt Jill i økologisk bomuld

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Nougatbrun

Sengesæt fra Ellos Home

Sengesæt af økologisk bomuld. Dynebetrækket har dobbelte jeanssømme hele vejen rundt og trykknapper i kanten forneden. Ingen huller til sengetøjsskift. Pudebetrækket har 1,5 cm vinge og dobbelt jeanssøm hele vejen rundt. Trådtæthed 152TC. Str. dynebetræk 150x200 cm, pudebetræk 50x60 cm. Leveres i stofpose i samme kvalitet med snøreåbning. Stofposen kan genbruges.

Dette sengesæt er stykvasket, hvilket vil sige at hvert enkelt er farvet og vasket separat. Det gør, at stoffet bliver blødere og at hvert enkelt får en unik nuance.

Produktet er GOTS-certificeret, hvilket vil sige, at det består af økologisk materiale, der er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS' sociale og miljømæssige krav om ansvarlig fremstilling fra dyrkning til slutprodukt. Påvirker miljøet mindre end konventionelle materialer.
Licensnummer: 1629

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 2011PK0073 AITEX

  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1592377-07-79

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere