Ellos Home Sengesæt Evette af vasket, fransk hør

DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Sengesæt Evette af vasket, fransk hør

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Lærredsbeige/blå

Sengesæt fra Ellos Home

Sengesæt i skøn kvalitet af vintagevasket, fransk hør med panelprintet mønster. Dynebetræk med trykknapper i kanten forneden.
Str. dynebetræk 150x200 cm, pudebetræk 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsiderne.

Dette sengesæt er fremstillet af den fineste franske hør, der er let at vedligeholde og som kan nydes i mange år fremover. Det er allerede vasket for at være endnu blødere og mere behageligt mod huden.
Hør er et klassisk, smukt materiale, som er både dejligt at sove i og pænt at se på. Hør har også de gode egenskaber at det både absorberer fugt og transporterer kropsvarme væk. Det gør at det altid føles køligt og blødt.

For at bibeholde den bedste sovekomfort, anbefaler vi, at du vasker produktet ved 60° og tørretumbler ved medium varme, indtil det er skabstørt. Fold derefter på langs og rul sammen for at bevare formen og undgå folder.

European Flax-certificeret hør, det vil sige at produktet består af hør i høj kvalitet dyrket med omtanke for miljøet og med sporbarhed i hele produktionsprocessen fra plante til fibre.

Oeko-tex certificeret 12.HIN.13300tificeret 13.HBD.31810, det vil sige at produktet er testet for at sikre, at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.
Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

  • Betræk: 100% Hør

Varenummer: 1036457-01-20

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere