Ellos Home Pudebetræk Dream af bomuld - 50x60 cm

Black Friday 25%
Lige nu får du 25% rabat på denne vare. Rabatten fratrækkes i kassen. Gælder varer mærket med BLACK FRIDAY 25%.
Skynd dig! Tilbuddet gælder kun frem til 29/11 eller så længe lager haves.

Happy Shopping //ellos

49 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Pudebetræk Dream af bomuld - 50x60 cm 50X60 Pudebetræk Dream af bomuld - 50x60 cm

levering 2-4 hverdage – Farve: Grå

Pudebetræk fra Ellos Home

Pudebetræk i serien Dream, vores største og mest prisfordelagtige basisserie af sengetekstiler. Serien Dream tilbyder et stort antal farver og produkter at vælge mellem. Trådtæthed 180 tc. Str. 50x60 cm.

I serien Dream finder du praktiske og robuste produkter. Alle af glat, finttrådet bomuld i gedigen kvalitet der giver komfort i hverdagen.

Svanemærket produkt, hvilket vil sige at produktets miljøpåvirkning er undersøgt ud fra et livscyklusperspektiv fra råvare til affald og opfylder Svanemærkets høje krav til miljø, funktion og kvalitet.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 11-47893 Shirley SHIRLEY

  • Betræk: 100% Bomuld

Varenummer: 1044678-04-05

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere