Ellos Home Pudebetræk Carmelia i kæmmet bomuldspercale

41 DKK 69 DKK -40%

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Beige

Pudebetræk fra Ellos Home

Pudebetræk i percale af økologisk, kæmmet bomuld. Bomulden er Easy Care-behandlet, hvilket giver et ekstra svalt, glat og sprødt udtryk og gør desuden pudebetrækket mere praktisk. Trådtæthed 200 TC. Leveres i genanvendelig stofpose i samme kvalitet.

Produktet er GOTS-certificeret, hvilket betyder, at det består af økologiske materialer, som er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS' sociale og miljømæssige krav til ansvarsfuld produktion fra dyrkning til slutprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning end konventionelle materialer.
Licensnummer og testinstitut: 1629 LETIS

Produktet er certificeret ifølge MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, en sporbar etiket som betyder, at det er testet og fri for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Dette udføres gennem certificering i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Derudover garanterer MADE IN GREEN af OEKO-TEX®-mærket, at produktet er fremstillet med bæredygtige processer under socialt ansvarlige arbejdsforhold. Produktionskæden kan spores via en unik QR-kode på etiketten.
Licensnummer og testinstitut: 2011PK0073 AITEX

  • Udformning: Percale
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1609750-02-05

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse