Ellos Home Pudebetræk Candice Frill af vasket hør

DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Pudebetræk Candice Frill af vasket hør

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Mørkegrå

Pudebetræk fra Ellos Home

Pudebetræk i en skøn, vasket hørkvalitet af fransk hør med 2,5 cm flæse rundt om. Pudebetræk leveres i en stofpose i samme kvalitet med løbegang og træksnor. Posen kan genbruges.

Dette produkt er fremstillet af den fineste franske hør, der er let at vedligeholde, og som kan nydes i mange år fremover. Det er allerede vasket for at være endnu blødere og mere behageligt mod huden.
Hør er et klassisk, smukt materiale, som er både dejligt at sove i og pænt at se på. Hør har også de gode egenskaber at det både absorberer fugt og transporterer kropsvarme væk. Det gør at det altid føles køligt og blødt.

For at bibeholde den bedste sovekomfort, anbefaler vi, at du vasker produktet ved 60° og tørretumbler ved medium varme, indtil det er skabstørt. Fold derefter på langs og rul sammen for at bevare formen og undgå folder.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

European Flax-certificeret hør, det vil sige at produktet består af hør i høj kvalitet dyrket med omtanke for miljøet og med sporbarhed i hele produktionsprocessen fra plante til fibre.
Når du får din vare hjem, får du også information om hørrens oprindelse, hvor det er dyrket og avlerens navn.

  • Betræk: 100% Hør
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1571524-12-05

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse