Ellos Home Gardinlængde med rynkebånd Lottie 2-pak

DKK Bedømmelse 4 af 5 ( 1 )

Gardinlængde med rynkebånd Lottie 2-pak

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Gråbeige

Gardinlængder med rynkebånd fra Ellos Home

Gardinlængder med rynkebånd i luftig bomuld med printet mønster. Med kombibånd som giver dig flere løsninger og muligheder, så du kan hænge gardinet på forskellige måder. Du kan enten hænge gardinlængderne direkte på en gardinstang gennem de gemte stropper på bagsiden, eller bruge ringe og kroge eller fingerkroge. Gardinerne kan også bruges med en gardinskinne. Snore i rynkebåndet gør at du let kan skabe jævne, flotte læg.
Bredde 140 cm. To længder 220 og 250 cm.


Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning. BCI arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af bekæmpelsesmidler, samtidig med at bomuldshøsten øges. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Tak fordi du sammen med Ellos støtter ansvarligt dyrket bomuld.

OEKO-TEX certificeret 10.HIN.76487, det vil sige at produktet er testet for at sikre, at det ikke indeholder sundhedsfarlige emner. OEKO-TEX er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Der er ingen sundhedsfarlige kemikalier i produktet.

  • Udformning: Vævet
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1516756-01-220

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5