Modellen er 177 cm høj og bærer en str. 34/36

Pyjamas fra Ellos Collection

Pyjamas i blød viskosejersey med stretch. Toppen har en rund hals med ribkant og lave skuldersømme. Løbegang i kanten forneden. Bukserne har elastisk linning med løbegang, to lommer foran og ribkanter i benkant. Længde på toppen ca. 61 cm, længde på bukserne ca. 81 cm i str. S.

Produktet består af viskose fra LENZING™ ECOVERO™, viskosefibre fremstillet af mere bæredygtigt træ, som udelukkende stammer fra certificerede og kontrollerede leverandører. LENZING™ ECOVERO™-fibre er certificeret i henhold til EU Ecolabel, EU's officielle miljømærkning, hvilket betyder at materialet opfylder strenge krav til bæredygtighed under hele levetiden: fra udvidelse af råmaterialet til produktion, distribution og bortskaffelse. Fremstillingen af LENZING™ ECOVERO™-fibre giver op til 50% lavere udslip og vandpåvirkning end almindelig viskose.

 • Udformning: Jersey
 • Betræk: 95% Viskose, 5% Elastan
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7012303-04-3840

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 2 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 af 5

 • Bedømmelse 4 af 5

  Dejlig pyjamas

  Dejlig pyjamas men måske en anelse for stor til mig i den købte størrelse

  jyt070721 — 2021-07-07

 • Bedømmelse 5 af 5

  VIrkelig behageligt

  Super dejligt sæt og dejligt med god længde på benene, som jeg endelig kan passe(175 cm høj…

  Lykke8 — 2021-03-25