Modellen er 178 cm høj og bærer en str. 34/36

Ellos Collection Jakke Siri

539 DKK 899 DKK -40% Bedømmelse 5 af 5 ( 1 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Black mdf/metal

Dun- & dynejakker fra Ellos Collection

Jakke Siri i lang, vatteret model med quiltet for. Figursyet design med bred, indsat elastik i taljen og stolpelukning med skjult 2-vejslynlås og trykknapper. Høj krave med plysfor samt aftagelig, plysforet hætte med løbegang og stop. To store lommer med klap og to brystlommer med trykknap samt bred, indsat elastik i ærmekant. Længde ca. 95 cm i str. 34/36.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 100% Polyester
  • Pasform: Regular
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7011032-01-3436

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

Normal pasform Mellem