Modellen er 177 cm høj og bærer en str. 36

Forårsjakker fra Ellos Collection

Jakke Athena er i cargoinspireret model med lynlås under stolpelukning med knapper foran samt fire lommer med klap. Justerbar pasform med indsat løbegang med stop i taljen. Høj krave samt knap i ærmekant. I blød, vævet kvalitet med tyndt, vævet for. Længde ca. 68 cm i str. 36.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

 • Udformning: Vævet
 • Fyld: 100% Polyester
 • Pasform: Regular
 • For: 100% Polyester
 • Betræk: 100% Bomuld
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7006091-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 4 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5

 • Bedømmelse 2 af 5

  Tyk og foret

  Jeg har sendt den tilbage, da jeg forventede en ikke-foret jakke som en cowboy-jakke, men den var…

  LouiseKbh — 2021-06-08

 • Bedømmelse 5 af 5

  Fin overgangsjakke

  Sidder godt og kan tilpasses i livvidde. Kraftig bomulds kvalitet

  AL55 — 2020-07-06

 • Bedømmelse 4 af 5

  Dejlig sommerjakke

  Fin jakke med god pasform, dog lidt kort på ærmerne

  ja2200 — 2020-06-12

 • Bedømmelse 4 af 5

  Meget lille i str

  Er glad for jakken, men måtte bytte den til en større str

  Sommerjakke — 2019-05-02