Modellen er 178 cm høj og bærer en str. 34/36

Dun- & dynejakker fra Ellos Collection

Frakke Felizia i lang, let cocoon-formet model som er noget smallere forneden. 2-vejslynlås og overfald med trykknapper foran. Lommer med blødt fleecefor i siderne. Lynlåse i siderne forneden for justerbar vidde. Hætte med løbegang og skjult ribkant i ærmet. Let skinnende yderstof og blød, varmende vattering. Længde ca. 120 cm i str. 34/36.

Produktet er fremstillet af affald fra produktion eller fra brugt materiale, der er blevet samlet ind for at reducere mængden af affald, mens nye ressourcer ikke er blevet brugt.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

 • Udformning: Vævet
 • Fyld: 100% Polyester
 • Pasform: Relaxed
 • For: 100% Polyester
 • Betræk: 100% Polyester
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7011052-05-3840

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 6 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5

 • Bedømmelse 3 af 5

  Super flot, men ikke varm.

  Super flot frakke, men desværre ikke varm, ej heller imprægneret så den afviser regn…

  Irene65 — 2022-02-14

 • Bedømmelse 5 af 5

  Superlækker frakke

  Rigtig dejlig frakke, som jeg er meget glad for,..den er varm, har en behagelig pasform og e…

  LBHN — 2022-01-02

 • Bedømmelse 5 af 5

  Varm dunfrakke

  Lækker dunfrakke. Meget varm og ret lang i modellen. Er meget tilfreds med den!

  Kagj — 2021-11-15

 • Bedømmelse 4 af 5

  Dejlig varm med foer i lommerne. Cykkelvenlig

  Dejlig varm, foer i lommerne hvilket gør at man ikke fryser sine…

  Felicia Jakke — 2020-11-01

 • Bedømmelse 5 af 5

  Favorit jakken over alle

  Jeg elsker virkelig denne jakke. Har det dejlig varm og kan rigtig godt lide at den er…

  Louisekr2 — 2020-10-14

 • Bedømmelse 3 af 5

  meget smal

  meget smal, kunne ikke have en trøje under i str 54

  2020-09-14