Modellen er 176 cm høj og bærer en str. 36

Denimjakker fra Ellos Collection

Denimjakke i vasket bomuldsdenim med let, skøn stretch. Klassisk hoftelang model med to brystlommer som har lommeklapper der kan knappes. Knaptamp forneden i siderne. Længde ca. 56 cm i str. 38.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

 • Udformning: Vævet
 • Fyld: 100% Bomuld
 • Pasform: Regular
 • For: 100% Bomuld
 • Betræk: 1% Elastan, 99% Bomuld
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7003295-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 5 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 3.5 af 5

 • Bedømmelse 3 af 5

  Flot jakke

  Flot jakke men meget lille i str. køb mindst et nr. støre end du er.

  Bedste8700 — 2021-05-13

 • Bedømmelse 5 af 5

  Passer perfekt

  Jeg har hel,e mit liv været glad for en denimjakke, den hører til i garderoben.

  Buller2429 — 2021-05-07

 • Bedømmelse 4 af 5

  Fin jakke meget lys

  Fin jakke og sidder pænt, men meget lysere i virkeligheden en jeg havde forestillet mig, de…

  Valbyy — 2020-10-14

 • Bedømmelse 3 af 5

  Fantastisk god jakke, men mangler lommer.

  Købte den til min datter som blev 15 år. Hun er rigtig glad for den,…

  Gmadsen79 — 2019-05-30

 • Bedømmelse 2 af 5

  Udmærket jakke

  Har for nylig købt denne jakke ; rigtig god kvalitet men størrelsen er MONSTER lille

  Marstal1953 — 2018-07-11