Modellen er 178 cm høj og bærer en str. 34/36

Badekåber fra Ellos Collection

Badekåbe Rosalie af bomuld med strukturmønster i frotté. Åben foran med bindebælte i taljen og lommer. Indvendig hængestrop i nakken. Længde ca. 122 cm i str. 34/36.

Produktet består af økologisk bomuld, som er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Det sikrer et sundere arbejdsmiljø for bønderne og bedre jordkvalitet.

 • Materiale: 70% Bomuld, 30% Polyester
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7010459-01-3436

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • Ellos Collection - Bikinitrusse Elsie

  Ellos Collection Bikinitrusse Elsie

  89 DKK 149 DKK -40%
 • Ellos Plus collection - Bikinitop Sabrina

  Ellos Plus collection Bikinitop Sabrina

  149 DKK 299 DKK -50%

  Flere farver

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5

Hvordan fungerer anmeldelser?

Brug sammen med

 • Hawaiian Tropic - Silk Hydration Lotion Spf 30

  Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion Spf 30

  119 DKK
 • St.Tropez - Self Tan Purity Bronzing Face Mist 80 ml

  St.Tropez Self Tan Purity Bronzing Face Mist 80 ml

  265 DKK