Electrolux Køkkenmaskine Navy Blue (EKM4500)

2 799 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 3-5 hverdage

Køkkenmaskiner fra Electrolux

Gør hverdagens udfordringer i køkkenet til fornøjelige øjeblikke med Kitchen Assistent . 1000 W, dejkrog, piskeris, rørekrog og to store skåle giver dig mulighed for at forberede en fest for 20 personer eller en middag for to. Der er også mulighed for at anvende yderligere tilbehør fra Electrolux.
Den roste Kitchen Assistent er tilbage i ny udgave. De ti hastighedsindstillinger og mere praktisk værktøj giver dig alle de valgmuligheder, du har brug for, til nemt at holde alt under kontrol.

Skal du lave mad til en stor familiefest eller en hyggelig middag med dine venner? Når du har brug for mere end to hænder, giver Kitchen Assistent fra Electrolux dig en 1000W motor som kan klare alt det besværlige - som at ælte, piske, mose og meget mere - så du ikke skal gøre det.

Du kan stole på at Assistent giver enestående resultater hver gang du skal bage en lækker tærte, piske en velsmagende marengs eller tilberede større mængder på en gang. Denne alsidige køkkenmaskine er af metal og stærk nok til at hjælpe dig i køkkenet i mange år fremover.

Varenummer: 1013088

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse