Dun- & dynejakker fra Didriksons

Parkacoat Rolf Usx Jkt 2 fra Didriksons er en klassisk vind- og vandtæt parkacoat med vattering. Yderstoffet har god åndbarhed og har en blød og behagelig struktur. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 5.000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede.
Aftagelig, justerbar hætte med løbegang med stop. Høj krave med børstet polyester på indersiden for at undgå gnavesår. 2-vejslynlås fra YKK og overfald med trykknapper. Ribstrikkede kanter i ærmekanten. Regulerbar vidde i ærmekanten. To store lommer foran med lommeklapper, der kan lukkes. I højre lomme er der en refleksstrimmel, som kan tages frem efter behov. En inderlomme med knap og en napoleonslomme med lynlås på indersiden af overfaldet. Løbegang med stop i kanten forneden. Foret er indfarvet med solution dye-teknik. Denne teknik sparer vand, energi og kemikalier ved produktionen. Vandafvisningen er PFC-fri.

Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til barskt vejr, for at beskytte dig og holde dig varm og tør uanset vejrforholdene.

  • Fyld: 100% Polyester
  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1552691-01-XL

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere