Jakker fra Didriksons

Jakke Lun Kids Jkt fra Didriksons er en varm, vatteret jakke der er velegnet til aktive børn. Jakken er vind- og vandtæt med tapede sømme. Vandsøjletryk 10000 mm og åndbarhed 4000 g/m2/24h.
Aftagelig, justerbar hætte. Høj krave med børstet polyester ved hagen. Lukning med lynlås og beskyttende overfald med velcrolukning og trykknap øverst oppe. Jakken har raglanærmer, hvilket gør at man kan trække jakken af over hovedet uden problem. To lommer med lynlås. Ærmekant har regulerbar vidde og ribstrikkede ribkanter med hul til tommelfingeren. Refleksdetaljer hele vejen rundt. Løbegang med stop i kanten forneden.
Jakken har funktionen "Extend size" hvilket betyder at ben og ærmer kan forlænges op til en størrelse. Foret er indfarvet med solution dye-teknik. Denne teknik sparer vand, energi og kemikalier ved produktionen. Vandafvisningen er PFC-fri.
Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til hårdt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør under alle vejrforhold.

  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1553117-01-110

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere