Didriksons Flyverdragt Hailey Kids Coverall

DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Flyverdragt Hailey Kids Coverall

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Lilac

Flyverdragter fra Didriksons

Flyverdragt Hailey Kids Coverall fra Didriksons er en varm, vatteret, vind- og vandtæt flyverdragt med tapede sømme. Den er fremstillet i blød og behagelig polyamid med klassisk pasform. Vandsøjletryk 10000 mm. Hailey er vatteret med genindvundet polyesterfiber som isolerer varmen effektivt.
Aftagelig hætte med elastik i siderne. Høj krave med børstet stof på indersiden ved hagen. Flyverdragten har en lynlås foran som er dækket med et beskyttende overfald som lukkes med velcro. En lomme på benet med velcrolukning. Benene er formede for bedre bevægelighed. Ærmekant og benkant har en elastik og taljen kan justeres. Snefang og udskiftelige fodstropper i silikone. Stort Didriksonsprint på højre ærme. Refleksdetaljer ved ærmekant, benkant samt bagpå. Ben- og ærmelængde kan forlænges op til en størrelse med "Extend size". Vandafvisningen er PFC-fri. Navnskilt på indersiden med plads til flere navne.

Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til barskt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør uanset vejrforholdene.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1590088-02-80

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse