Flyverdragter fra Didriksons

Flyverdragt Björnen Kids Coverall 3 fra Didriksons er en flyverdragt i vindtæt og vandtæt materiale med tapede sømme, perfekt til de kolde efterårs- og vinterdage. Materialet er åndbart og har en PFC-fri vandafvisning og synlige reflekser i alle retninger.
Justerbar, aftagelig hætte med aftagelig kant i syntetpels. Høj krave med stolpelukning. Lukkes med lynlås som har hagebeskytter. Blød, børstet polyester på indersiden af kraven ved kraven. Beskyttende overfald over lynlåsen med velcro. Dragten har to rummelige lommer foran med trykknapper samt en mindre på brystet med lynlås. Elastiske ribkanter i ærmet med hul til tommelfingeren. Talje, ærmekant og ben kan justeres for at give en endnu bedre pasform. Elastisk benfold med skridbeskyttelse. Til at sætte benkanten fast er der et anti slip-bånd på indersiden af sømkanten. Aftagelige og justerbare, elastiske fodstropper.
Produktet er konstrueret så størrelsen kan øges ved behov, såkaldt Extend size. Der er sømme på indersiden, som kan sprættes op. Når man gør det bliver produktet en størrelse større. Med den funktion kan produktet vokse med dit barn.
Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til hårdt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør under alle vejrforhold.

  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1553083-01-80

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere