Flyverdragter fra Didriksons

Flyverdragt Björnen Kids Cover 4 fra Didriksons er en varm og slidstærk dragt med ergonomisk snit, fremstillet i et vindtæt og vandtæt materiale med tapede sømme. Materialet er åndbart og har en PFC-fri vandafvisning og synlige reflekser i alle retninger. Forstærket stof på udsatte områder. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 4.000 g/m2/24h.
Justerbar, aftagelig hætte med aftagelig kant i syntetpels. Høj krave med stolpelukning. Blød, børstet polyester på indersiden af kraven ved kraven. Lukning med lynlås og et beskyttende overfald over lynlåsen med velcrolukning. Dragten har to rummelige lommer foran med trykknapper samt en mindre lomme på brystet med lynlås. Elastiske ribkanter i ærmet med hul til tommelfingeren og hægte til at hænge vanterne i. Talje, ærmekant og ben kan justeres for at give en endnu bedre pasform. Snefang i benkanten og elastiske, aftagelige fodstropper. Refleksdetaljer.
Dragten er konstrueret så størrelsen kan udvides efter behov, såkaldt Extend size. Der er sømme på indersiden, som kan sprættes op. Når man gør det bliver produktet en størrelse større. Med den funktion kan produktet vokse med dit barn.

Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til hårdt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør under alle vejrforhold.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1590087-05-80

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse